D3 vitamin hatásai az emberi szervezetre

Hogyan kezeljük a Parkinson-kórt D-vitaminnal?

2016. december 15. 16:07 - lovaszeni

dvitamin6.jpgA D-vitamin nagyon hatékonyan képes csökkenteni az idegrendszeri problémák tüneteit, így a Parkinson-kór esetében is hatékony szer lehet. Ha a beteg D-vitamin szintje megfelelő, akkor ritkábban jelentkeznek nála a Parkinsonos tünetek. De hogyan lehet kezelni a Parkinson-kórt a D-vitaminnal és milyen eredményeket várhatunk?

  1. Ismerjük meg a legújabb D-vitaminnal kapcsolatos kutatásokat és a Parkinson-kórral kapcsolatos orvosi vizsgálatok eredményeit. Több kutatás már igazolta, hogy a D-vitamin alacsony szintje és a Parkinson-kór összefüggésbe hozható. 
  2. Nézzünk utána azoknak a kutatásoknak, amik igazolták, hogy a D3-vitamin hatékony a Parkinson-kór, a rák, a fibromyalgia, a neuromuszkuláris betegségek, a stroke, a szívbetegségek és még sok más betegség megelőzésében és kezelésében. A vitamin terápiás tulajdonságai lenyűgözőek. 
  3. Menjünk sokat napra, mert ez igazán hiányzik mindennapi életünkből. Ismerjük meg, hogyan lehet a napfény segítségével D-vitaminhoz jutni. A kutatások igazolták, hogy a D-vitamin legjobb forrása maga a napfény, mivel csak kevés étel tartalmazza ezt a hormonszerű anyagot. 
  4. Együnk olyan ételeket, amiben sok a D-vitamin. Ilyenek a lazac, a makréla, a tonhal, a szardínia, a hering, a shitake gomba stb. Ezeket együnk többször egy héten. 
  5. Használjunk D-vitamin kiegészítőket napi szinten. Ezek a kiegészítők igen hatékonyan képesek növelni a szervezet D-vitamin szintjét.
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://d3vitamin.blog.hu/api/trackback/id/tr345496684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása